Dining area - Open plan
Dining area - Open plan

press to zoom
Wine Rack
Wine Rack

press to zoom
Kitchen
Kitchen

press to zoom
Dining area - Open plan
Dining area - Open plan

press to zoom
1/5

Only in Essex PROJECT

Situated in the heart of Essex, our client was in need of a complete home renovation with particular attention to utilising as much natural light as possible. 

 

At BORDO design we are true believers of less is more and that is exactly what we convey throughout the design of this home. The kitchen comprises of natural white with contrasted black finishes; we married high gloss Piano black wood with white gloss to showcase a clean and sophisticated finish. The minimal space within the kitchen area was maximised though clever elements within the storage design. 

 

Finishing touches are imperative in interior design and we pay close attention to the finer details when designing your home. In this instance we added crystal rock downlights above a beautiful wooden dining table and implemented a marble feature wall adjacent to the kitchen. 

 

Our client was keen on a consistent theme throughout the home therefore the Piano black wood and high white gloss materials were carried out through to the upper floor. Our client was overjoyed with the finished product, particularly the contrasted colours used throughout the home and the amount of natural light coming into a large space.

 

Get in touch for us to help design the different elements of your dream home.

WHAT

In progress

WHERE

BORDO Design

WHEN

Jan 2021